Mystic Falls

Mystic Falls este un mic orășel de provincie din Virginia, plin de ființe supranaturale care ascund o mulțime de secrete.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Fear...your worst enemy

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Fear...your worst enemy la data de Vin Mai 03, 2013 9:05 am

Katerina Petrova

avatar
Admin
Katerina & Angie

Pășea încet pe șoseaua pustie. Era încă puțin speriată din cauza biletului primit de dimineață.Îl scoase din geantă și se opri puțin pentru a-l reciti.

”Vino pe Podul Wickery, singură, în seara asta la ora 9. Nu spune nimănui despre acest bilet sau nu vei mai apuca răsăritul soarelui.”

Cine i-ar trimite un astfel de bilet? Și de ce? Scrisul i se părea cunoscut, dar nu reușea să-și amintească unde îl mai văzuse.

Băgă biletul înapoi în geantă, luă o gură de wiskey și fugi spre podul Wickery. Odată ajunse acolo, se uită nervoasă în toate părțile , dar nu văzu pe nimeni. Probabil fusese o farsă de prost gust. Cât de proastă fusese! Toată ziua se gândise la amenințarea din bilet, dar nici măcar o secundă nu se gândise că era doar o farsă copilărească.

Dar, când se întoarse să plece, în fața ei apăru o siluetă într-o pelerină neagră. Îngheță de frică și străse cu putere țărușul din geantă.

”Cine ești și ce naiba vrei de la mine?” țipă ea.


_________________


„Focul întăreşte tot ce nu poate distruge.”-Oscar Wilde
http://mysticfalls.wikiforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum