Mystic Falls

Mystic Falls este un mic orășel de provincie din Virginia, plin de ființe supranaturale care ascund o mulțime de secrete.


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

When the sun is going down

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 When the sun is going down la data de Sam Mar 23, 2013 2:07 pm

Melly Hamilton

avatar
Melly & RebekahMelly își scoase pachetul de Vogue Menthol din geantă și își aprinse o țigară. Se plimba de mai bine de 20 de minute pe străzile aproape pustii din Mystic Falls și picioarele deja o dureau. Plecase de acasă crezând că va găsi imediat vreo persoană cunoscută cu care să-și petreacă seara. Dar nu avusese noroc. Cei câțiva oameni pe care îi întâlnise pe străzi îi erau complet necunoscuți.
`Și acum ce naiba fac? E prima mea seară înapoi în Mystic Falls și n-am chef să stau închisă în casă, murind de plictiseală. Dar deja mă dor îngrozitor picioarele ... Trebuie să găsesc rapid un loc în care să-mi petrec seara. Hmmm, parcă era un local puțin mai în față, The Grill cred. Măcar acolo o să pot sta jos.` se gândi ea.
Odată ajunsă în fața localului ”The Grill” respiră adânc,afișă un zâmbet și păși hotărâtă înăuntru. Avea noroc, localul era plin și, după ce se uită puțin dezorientată prin tot localul, văzu că la una dintre mese stătea chiar o veche prietenă. Merse încet spre acea masă și îi spuse fetei:

”Hei, blondo, scaunul acesta e liber?”

2 Re: When the sun is going down la data de Dum Mar 24, 2013 3:11 am

Rebekah Mikaelson

avatar
Admin
Rebekah își aprinse o țigară și mai comandă un scotch. Seara ei era un eșec total. Nu găsise pe nimeni cu care să-și petreacă seara. Și renunțase la a mai convinge oamenii să facă ce vrea ea. Așa că ajunsese să stea singură la The Grill și să bea scotch. Mult prea mult scotch. Crezu că avea halucinații când auzi o voce din spatele ei care o întreba dacă scaunul de lângă ea e liber. Vocea i se părea familiară. Se întorse și nu-i veni să creadă. În fața ei stătea chiar Melanie Hamilton!

”Melly? Chiar tu ești? Ce cauți tu aici? Defapt ce cauți tu în Mystic Falls?”

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum